Leef je Lijf

Hoe voel je je op dit moment? 

half-slapend eendjeWil je zichtbaar zijn of stop je jezelf liever weg zoals op de foto: in je eigen verenkleed met je ogen half open?

Stel je je kwetsbaar op en ga je vol voor de kansen die het leven biedt? Hoe voelt je lijf op dit moment? Ervaar je spanning in de vorm van spierpijn? Geeft het thuiswerken een extra druk? Ervaar je de druk van de buitenwereld?

Het is goed om eens stil te staan hoe het leven voelt in je lichaam. Ons lichaam laat zoveel meer zien dan wij denken en (willen) voelen. De spierpijn in onze schouders of de hoofdpijn die halverwege de dag komt opzetten. Het is zo gewoon geworden dat we er niet meer bij stilstaan. Het onderdrukken met aspirine maakt toch dat het verdwijnt?

Zo maar een paar vragen:

  • Hoe flexibel ben je écht in het leven?
  • Hoe ga je om met verantwoordelijkheid?
  • Is het nodig dat je je armen opent om te ontvangen of komt het allemaal op je af?
  • Werk je graag met anderen samen of los je het liever alleen op?
  • Ben je jezelf nog aan het ontwikkelen?
  • Wat verberg je voor de ander?

Vragen die bij een ieder voorbij komen. In ons privé leven, in ons sociale leven en in ons werk. Kun je je voorstellen dat jouw lijf de antwoorden op deze vragen zelf geeft?  Ter illustratie: als je situaties voor de ander verborgen wil houden levert dit "druk" op. Deze "druk" zie je naar boven komen in een hoge bloeddruk met alle daarbij behorende symptomen. Nee, je lichaam kun je, in tegenstelling tot je hoofd, niet voor de gek houden!

De workshop

In de 1-daagse workshop "Leef je lijf" gaan Ingeborg en Miranda hier dieper op in. Ieder vanuit een eigen visie maar met één doel: een lijf waaruit je mag leven. De dag begint met een meting gebaseerd op bioresonantie. De uitkomsten van de meting worden besproken. De klachten zullen psychosomatisch worden geanalyseerd en aansluitend worden deze uitkomsten systemisch onderzocht. Je vertrekt na deelname met een rugzak vol inzichten, een mooi lijstje "dingen te doen" en met een lichaam wat is gehoord. Weet en voel je welkom om te komen onderzoeken; de workshop "Leef je lijf" is bestemd voor een ieder die verder wil in zijn of haar persoonlijke - en zakelijke leven.